Page Header
  Class Schedule  

2016-17 Schedule

 

WHS Bell Schedule – Monday, Tuesday, Friday

 


0 – 6:40-7:40 – 60 minutes

 

1 – 7:45-8:45 – 60 minutes

 

2 – 8:50-9:50 – 60 minutes

 

3 – 9:55-10:55 – 60 minutes

 

 

 

Maroon Lunch – 10:55-11:25

 

4th Maroon – 11:30-12:30 – 60 minutes

 

 

 

4th Gold – 11:00-12:00 – 60 minutes

 

Gold Lunch – 12:00-12:30

 

 

 

5th – 12:35-1:35 – 60 minutes

 

6th – 1:40-2:40 – 60 minutes

 

7th – 2:45-3:45 – 60 minutes

 

 

 

Wednesday

 

 

 

Zero hour:        9:00 -   9:40 (40 minutes)

 

1st                       9:45 – 10:25 (40 minutes)

 

2nd                     10:30 –11:10 (40 minutes)

 

Maroon Lunch – 11:10-11:40 (30 minutes)

 

3rd Maroon – 11:45-12:25 – 40 minutes

 

3rd Gold – 11:15-11:55 – 40 minutes

 

Gold Lunch – 11:55-12:25 (30 minutes)

 

4th                      12:30 – 1:10 (40 minutes)      

 

5th                      1:15 -   1:55 (40 minutes)

 

6th                      2:00 -   2:40 (40 minutes)

 

7th                      2:45 -   3:25 (40 minutes)

 

Thursday

 

1st - 7:45-8:30 (45 minutes)

 

2nd - 8:35-9:20 (45 minutes)

 

Enrichment and Intervention Period:

 

·       Enrichment 9:25-10:40 (1 hr. 15 minutes)

 

·       1st Intervention: 9:25 – 10:00 (35 minutes)

 

·       2nd Intervention: 10:05 – 10:40 (35 minutes)

 

3rd – 10:45 -11:30 (45 minutes)

 

4th Maroon lunch - 11:30-12:00 (30 minutes)

 

4th Maroon class - 12:05-12:50 (45 minutes)

 

4th Gold class - 11:35-12:20 (45 minutes)

 

4th Gold lunch - 12:20-12:50 (30 minutes)

 

5th - 12:55-1:40 (45 minutes)

 

Advisement 1:40-1:50 (10 minutes)

 

6th - 1:55-2:40 (45 minutes)

 

7th – 2:40 – 3:25 (45 minutes)